DESINGERICA U ZADRUZI 7? Progovorio o ogromnoj cifri za Elitu, a svi bruje o odnosu sa Majom Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 22:48

DESINGERICA U "ZADRUZI 7"? Progovorio o ogromnoj cifri za "Elitu", a svi bruje o odnosu sa Majom Marinković

"Voleo bih da mi ne daju te pare koje tražim..."

Sedma sezona rijalitija "Zadruge", pod nazivom, "Elita", počeće sa emitovanjem 2. septembra od 21 čas, a kako se spekuliše u domaćim medijima, na imanju u Šimanovcima bi se mogao pojaviti i kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, za kojeg se već danima unazad spekuliše da je u aferi sa starletom Majom Marinković.

Kako se navodi, Desingerica je već pregovarao sa produkcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko ulaska u "Elitu", a kada je upitan da tu informaciju prokomentariše, reper je bio iznenađen.

- Znam ko je to pomenuo. Meni se to ne radi, ali za neku cifretinu, možda bih to i uradio. Voleo bih da mi ne daju te pare koje tražim - istakao je Despić, te istakao da se u zatvorenom prostoru verovatno ne bi snašao:

- Bio bih spaljen tamo sve vreme, napravio bih s**nje od sebe - iskreno je priznao Desingerica za Telegraf.rs.

Rijaliti zvezdu Maju Marinković već izvesno vreme prati priča da je na Crnogorskom primorju uspela da smuva kontroverznog repera Dragomira Despića Desingericu, a nedavno su podgrejali ove spekulacije kada su zajedno proveli noć na jednoj privatnoj žurki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.