DEMOLIRALI IMANJE: Sukob eskalirao do tačke pucanja, obezbeđenje HITNO INTERVENISALO zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 08:59

DEMOLIRALI IMANJE: Sukob eskalirao do tačke pucanja, obezbeđenje HITNO INTERVENISALO zbog ovoga

U kući Odabranih nastala je opšta pometnja.

Milica Veličković je ponovo ušla u sukob sa Darijanom Radumirovićem i Miljanom Kulić, ovog puta povod je bio što su pili iz njene šolje. Oni su izneli jedni drugima gnusne uvrede.

Na kraju je situacija eskalirala, pa završila bacanjem i razbijanjem ličnih stvari.

- To što si nezadovoljna svojim životom, odje*i i blago tebi. Pusti go*no neka smrdi, traži samo raspravu i kadar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << -rekla je Miljana.

- Meni treba kadar sa ženom koja gađa majku sa šoljom i ima četiri abortusa, je*u te za sto hiljada evra budalo jedna -odbrusila je Miljana.

- Ajde bre ućuti, rijaliti ti se sveo na domestos i wc šolju, sad tražiš neki kadar preko nas zbog gluposti -rekao je Darjan.

- Ma ne obraćaj se budalama, tricama i četvoricama, to je tolika zloba i pakost -rekla je Miljana.

- Kako će ćale da ti oboli, je li droljo, kako provociraš za oca prva, je li mačko. Udarila me prva dro*a, razvaliću te -rekla je Milica.

- E sad ću da ti je*em majku što si mi počupala kosu, pusti me da je raščupam celu - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.