DEMENTNU BABU si ostavila samu? Muk u Eliti, isplivalo sve o NJENOJ porodici - učesnici zgranuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 08:44

"DEMENTNU BABU si ostavila samu?" Muk u "Eliti", isplivalo sve o NJENOJ porodici - učesnici zgranuti

Poznato je da o učesnicima rijaliti programa "Elita", tokom boravka u Beloj kući, isplivaju mnoge informacije, kako kada je reč o njima, tako i kada je reč o njihovoj porodici. Tako je i ovoga puta tema večeri bila Sneža Kušadasi i njeni porodični odnosi.

Sinoć u toku emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem su pale mnoge maske, a gledaoci su imali priliku da saznaju mnoge intrigantne priče.

Ovom prilikom Sneža Kušadasi je komentarisala odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom porodicom

- Ne može prodaja stvari ništa da reši, ja sam samo naledila probleme to potiče još od osamdesetih godina. Ja sam dobra sa babom, voli me najviše na svetu, od oca nikad nisam osetila ljubav. Takođe sa sestrama sam u redu samo sa rođenom nisam. Ja sam sa dedom lepila pločice sve sam mu pomagala oko kuće, tad sam imala 5 godina. Moj otac je rekao da su svi dedini troškovi sada moji. Jedina očinska figura koju sam imala u životu bio je moj deda - rekla je Sneža.

- Ti si udata žena Snežo, ostavi to sve tvojoj sestri jer je to prokleto izgleda. Ti treba da se pomiriš sa ocem, najbolji odnosi su između oca i ćerke i to ne sme da se zanemari, ti si jako izmučena zato što nikad nisi imala očinsku figuru - rekao je Mića.

- Ti si dementnu babu ostavila samu kući i ušla u rijaliti? - rekla je Žana.

- Baba je poludementna, ali je i dalje pokretna ona i dalje kopa njivu, sadi baštu, sposobnija je od pola ukućana ovde tako da može da se stara sama o sebi - dodala je Sneža.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Rekla mi je da ne želi da SPAVA u Dunavu" Učesnica "Elite" iznela jezive detalje o svojoj PORODICI, ovo pogodilo sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023

Poznato je da o učesnicima rijaliti programa "Elita", tokom boravka u Beloj kući, isplivaju mnoge informacije, kako kada je reč o njima, tako i kada je reč o njihovoj porodici. Tako je ovoga puta glavna tema večeri bila Sneža Kušadasi koja je iznela detalje o svojoj porodici...Učesnica "Elite", Sneža...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.