Rekla mi je da ne želi da SPAVA u Dunavu Učesnica Elite iznela jezive detalje o svojoj PORODICI, ovo pogodilo sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 09:24

"Rekla mi je da ne želi da SPAVA u Dunavu" Učesnica "Elite" iznela jezive detalje o svojoj PORODICI, ovo pogodilo sve

Poznato je da o učesnicima rijaliti programa "Elita", tokom boravka u Beloj kući, isplivaju mnoge informacije, kako kada je reč o njima, tako i kada je reč o njihovoj porodici. Tako je ovoga puta glavna tema večeri bila Sneža Kušadasi koja je iznela detalje o svojoj porodici.

Učesnica "Elite", Sneža Jovičić, poznata i kao Sneža Kušadasi, sada je ispričala celu porodičnu priču koja već danima iza nas ostavlja javnost u šoku.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rešila da progovori i obračuna se sa porodicom.

- Snežo, tvoj otac se oglasio i otkrio da si ga isterala iz kuće, išla si u socijalni rad da prijaviš svoju sestru sa malim detetom. Je l' moguće da si tako isterala rođenog oca i da čovek nema šta da jede - rekao je Milan.

- Ne nikada, oni u otišli za Smederevo, ja sam imala koronu. U julu mi je saopšteno da oni dolaze a ja ostajem sama sa bakom. Meni je odgovaralo da oni budu tu, ali je on uvek govorio da neće da bude moj rob. Ja sam nakon dede nasledila kuće, njemu je to smetalo. Nisam prijavila sestru, ona nije ni bila u mojoj kući. Jurili su je zbog dugova, moja mama je izbacila iz kuće, njh dve ni dan danas ne pričaju - rekla je Sneža.

- Tvoja porodica je rekla da ćeš ti upravo tako pričati - rekao je Milan.

- Svi su znali da ću ja sve nslediti. Moj tata i ja se nismo pozdravili, izdešavalo se svašta nešto. Ja sam došla kući da vidim baku, tad smo on i ja završili. Da je on vodio računa o nečemu deda bi njemu ostavio - rekla je Sneža.

- Zašto ne pričaš sa sestrom? - upitao je Milan.

- Zbog njene ćerkice. Imala je dečka koji je bio jako problemtaičan, ja sam čuvala njenu ćerku. Devojčica je rekla da ona ne želi da spava u Dunavu, jer njena mama tako priča. Meni moj tata nikada nije oprostio što ga je deda ostavio. Moja sestra i ja nismo nikada bile bliske, uništavala mi je svaku vezu. Ona ne priča ni sa kim - rekla je Sneža.

- Istina je da ja imam korektan odnos sa njenim ocem, sestru sam video jednom ili dva puta. Njen otac živi u Smederevu, im gde da živi, nije živeo kod Sneže u kući. Što se tiče sestre znam samo informacije koje sam čuo od Sneže i njene mame. Deda je sve njih preskočio i ostavio Sneži sve - rekao je Darijan.

- Sneža je dala oglas za neke njive i onda je ona mene zamolila da podelim. I njen bivši dečko je delio isto tu objavu.

- Ja sam ocu dala 800 dolara kada je deda umro. Oni su mi rekli da nemaju ništa kod sebe, ja sam izvadila pare da kupi automobil. Moj tata kaže da njega ne zanima što je baba bolesna. Mislim na baku uvek, rekla je da se ne svađamo. Ljudi su se celog života pitali da li je moj tata zamenjen u porodilištu, pošto nije ni na babu ni na dedu. Kuća nije na prodaju, ja sam baki nudila da idemo u grad nije želela, kao ni kod tate u Smederevo što nije želela. Sestri je lakše da širi noge nego da radi - rekla je Sneža.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVEKRVA RASKRINKALA Snežu - Otkrila detalje o NASLEDSTVU i njenim roditeljima: "Živela je kod nas, ja sam kuvala i prala"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023

Poznato je da o učesnicima rijaliti programa "Elita", tokom boravka u Beloj kući, isplivaju mnoge informacije, kako kada je reč o njima, tako i kada je reč o njihovoj porodici. Tako je ovoga puta glavna tema večeri bila Sneža Kušadasi koja je iznela detalje o nasledstvu, nakon čega se oglasila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.