DEKOLTE I ŠLIC! Aleksandra Prijović mamila uzdahe na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića

Izvor: Svet, 25.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEKOLTE I ŠLIC! Aleksandra Prijović mamila uzdahe na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića

Dragana Džajić i Miloš Ivanović danas će izgovoriti sudbonosno “da” u jednom elitnom beogradskom hotelu, a među gostima je i pevačica Aleksandra Prijović.

Aleksandra je sa osmehom na licu u pratnji supruga Filipa i svekra Bobe Živojinovića došla da uveliča slavlje Dragani i Milošu, a kako je ponosno istakla, naslednika Aleksandra čuva baka.
– Sina čuva baka. Za ovu priliku sam se spremala sigurno dva sata, a poklon je kovertica. Zapevaću ako budu mladenci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << želeli, zašto da ne, došli smo da se provedemo – poručila je novopečena mama.
Za ovu posebnu priliku Aleksandra je odabrala crnu haljinu sa dekolteom i dubokim šlicem u kojoj je privukla brojne poglede okupljenih.
SvetRajko Ristić
The post DEKOLTE I ŠLIC! Aleksandra Prijović mamila uzdahe na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLAVLJE U PUNOM JEKU Na gala svadbi zasvirali tamburaši, cela sala na nogama, a Miloš se veselio sa MAJKOM (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Maj.2019

Slavlje povodom venčanja Dragane Džajić i Miloša Ivanovića je u punom jeku, a kako deluje, svi gosti su na nogama. Čim su zasvirali tamburaši mladoženja je zaigrao uz sa majkom, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.