DEJAN USTAO I SKINUO MASKE - zadrugari u ŠOKU, nisu OČEKIVALI ovo od NJEGA - RAZOTKRIO IH za sva VREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 18:43

DEJAN USTAO I SKINUO MASKE - zadrugari u ŠOKU, nisu OČEKIVALI ovo od NJEGA - RAZOTKRIO IH za sva VREMENA

Psotaje sve brutalniji prema njima.

Danas su se svi izenadili kada je stiglo pismo Velikog Šefa koji im je objasnio da je nedeljni zadatak da za stolom glasaju za najvećeg licemera.

Zadrugari su se našli u nebranom grožđu, posebno oni dvolični koji su morali da skinu maske i saopšte koga biraju.

Prvi je reč dobio Dejan Dragojević.

- Što se mene tiče najveći licemer prema meni su Irma, Mima i Đole. Mima se igra sa Grujom, Đole mi dobacuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz ćoška, provocira i te stvari su licmerne - rekao je Dejan.

Naredni je glasao Miki Đuričić.

Ne mogu da budem iskren, ljudi se ljute - rekao je Miki.

Sledeći je glasao Sale Luks.

Najveći licemer je irma koja je do juče pljuvala Dalili, a sad joj se šlihta. Milica koja je sa Mensurom, a mislim da ga ne voli. Treća osoba je Gruja koji se folira - govorio je on.

Naredni je glasao Bane Čolak.

- Dalila, licemerna je bila prema Dejanu, treća je Irma koja nikad nije rekla da je Dejan u pravu, uvek je Dalila. To su lične frustracije. Juče je rekla da je osedeo na silu. Nikad nije osudila niti rekla bilo koju reč za svoju drugaricu. Sanja, Dalila i irma - govorio je Čolak.

Sledeći je glasao Marko Đedović.

- Car, Maja i Dalila. U vezi su sa ljudima koje ne vole. Niti Maja voli Cara, nit Car Maju, niti Dalila govori istinu kad kaže da ne voli Cara - rekao je on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

BONUS: Obavezno pogledajte i naš intervju sa Nenadom Aleksićem Ša koji je otkrio dosta skandaloznih stvari i progovorio o svojim planovima o ulasku "Zadrugu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.