DEJAN NIJE ALEKSANDRIN TIP MUŠKARCA Car NOMINOVAO, pa pripremio SUROVO IZNENAĐENJE za Dragojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 02:02

"DEJAN NIJE ALEKSANDRIN TIP MUŠKARCA" Car NOMINOVAO, pa pripremio SUROVO IZNENAĐENJE za Dragojevića

Ne može da mu oprosti.

U emisiji "Nominacije",zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Saletu Luksu:

- Dejan i ja nemamo komunikaciju, niti ćemo imati. Dejan je menjao svoja raspoleženja, a on i ja nismo bili loši od početka. On je sa Dalilom drugačiji lik, a da li je sada ovakav, videćemo koji je pravi Dejan. Sada je kao dečak koji se popeo na trešnju. On i dalje pati za Dalilom, Dino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u pravu. Vidi se da mu nije prijatno kada se Dalila napada. Na žurkama je okej. Sa druge strane Aleks i ja smo okej, u super smo odnosima, a ubeđen sam da Dejan nije njen tip muškarca, ja znam njenog bivšeg, ali možda je rešila da se smiri. Šaljem Dejana, ostavljam Aleks -nominovao je Luks.

- Nije mi lako nominovati. Ja trenutno pričam sam sa sobom. Ne mogu da verujem da mene komentarišu sa Dejanovom bivšom ženom, a on sa mojom bivšom. Aleks je meni draga, iako smo imali sto stvari. Imam jako lepo mišljenje o njoj iako nemamo komunikaciju sada, sa njom je uvek teško, a sada ni nemam potrebu da komuniciramo. Pozitivnija je ove godine i zrelija je - rekao je Car o Aleks.

-Što se tiče Dejana, ja menjam mišljenje o njemu svakodnevno. Ide od dobrog do lošeg pa u kurg. Mlad momak kome se desilo mnogo toga, a ja sam jedan od uzroka za te stvar, Nemam puno toga da kažem, poslaću Dejana,a ostaviću Aleks jer nju duže znam - nominovao je Car.

- On mene nije ni uvredio, niti me je bilo šta bitno kometarisao - komentarisao je Dejan.

- Nemam ja mnogo toga da pričam - dodao je Car.

- Ma nije on iskren, on ima mnogo gore mišljenje o meni - ubacila se Aleks.

Celu situaciju pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.