DEJAN DRAGOJEVIĆ UDARIO NA ANU ĆURČIĆ Čuli smo se pred njen ulazak! Sve je UPROPASTILA onog momenta kada je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 16:28

DEJAN DRAGOJEVIĆ UDARIO NA ANU ĆURČIĆ "Čuli smo se pred njen ulazak! Sve je UPROPASTILA onog momenta kada je..."

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili, posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića.

Dejan je otvoreno govorio o svim aktuelnostima, pa se dotakao i pobede Aleksandre Nikolić u sedmoj sezoni Zadruge, njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivše devojke, koja mu je priredila isto što i Dalila Dragojević, ostavivši ga zbog Filipa Cara.

Pored toga, sa Dekijem smo komentarisali i diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića, za kojeg on smatra da je bio jedan od favorita, te je imao poprilično velike šanse da se visoko kotira, a da on smatra da je njegova diskvalifikacija velika greška (detaljnije pogledajte klikol OVDE).

Dragojević se osvrnuo i na njegovo poznanstvo i odnos sa Anom Ćurčić sa kojom se čuo više puta pred njen ulazak u Zadrugu 6.

On je otkrio razlog što ga je ona svakodnevno zvala, pa izneo svoj stav o njenom učešću.

- Sve je upropastila kada je ušla i pružila ruku osobi zbog koje je plakala, nije spavala i smršala - rekao je Dejan između ostalog o Ani Ćurčić.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"VEZE IZ RIJALITIJA NE OPSTAJU NAPOLJU!" Dejan Dragojević nikad iskreniji "Kada ga pozove silikonjara, a nju nagruvani sa Roleksom..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 13:50

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno smo ugostili, posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića...Dejan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.