VEZE IZ RIJALITIJA NE OPSTAJU NAPOLJU! Dejan Dragojević nikad iskreniji Kada ga pozove silikonjara, a nju nagruvani sa Roleksom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 13:50

"VEZE IZ RIJALITIJA NE OPSTAJU NAPOLJU!" Dejan Dragojević nikad iskreniji "Kada ga pozove silikonjara, a nju nagruvani sa Roleksom..."

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili, posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića.

Dejan je otvoreno bez dlake na jeziku komentarisao aktuelnosti, pa se dotakao i pobede Aleksandre Nikolić, njegove bivše devojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

On je otkrio detalje razgovora sa Anom pred njen ulazak u rijaliti (detaljnije pogledajte OVDE).

Dejan izneo stav da "rijaliti veze" pucaju čim se rijaliti završi, pa obrazložio:

- Ljudi koji su sad izašli iz rijalitija, a u vezi su, nikada ne mogu da opstanu napolju. Oni nikada neće trajati, zato što ovu zove batica nagruvan sa Roleksom, ona ne može da mu ne odgovori, onad ovome pošalje neka silikonjara, koja ima br*davice kao metak, on ne može da joj ne odgovori. Već se razilaze tu. Kada izađu, željni su svega... - objasnio je Dejan između ostalog.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta:
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.