DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE PROMENIO VERU - Isplivala prava ISTINA! Aleks sve do DETALJA priznala Caru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 21:13

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE PROMENIO VERU - Isplivala prava ISTINA! Aleks sve do DETALJA priznala Caru

Otkrila je u šiframa sve?

Od početka prošle, pete sezone Zadruge, povela se tema o tome da li je Dejan Dragojević promenio veru u braku sa Dalilom Dragojević.

Spekulisalo se da poštuje običaje muslimanske veroispovesti, a sada je Aleksandra Nikolić, nakon raskida sa Dejanom, u razgovoru sa sadašnjim momkom, Filipom Carem otkrila da to nije istina.

Oni su u šiframa govorili o Dejanu i Dalili, kada je Car rekao da ga je Dalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi terala da pere zube nakon što pojede svinjetinu.

Aleks je očigledno zanimalo da li je i Car prestao da jede svinjsko meso tokom veze sa Dalilom.

- Jesi ti? - pitala je Aleks.

- Naravno, da li si ti normalna? Naravno da da, ova uvek: "Operi zube". Da li je luda... Zamisli... Pokušala je ona meni da aludira na to, rekoh izvini - dodao je Car.

- A ti znaš za to? Tamo? - pitala je Aleks.

- Da je promenio? Da, znam - dodao je Car.

- Ali to nije istina - dodala je Nikolićeva.

- Meni je rečeno da jeste - odgovorio je Filip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.