DEFINITIVNO! Nakon što su priznali da imaju probleme u BRAKU, Vojin i Sloboda NAPUŠTAJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO! Nakon što su priznali da imaju probleme u BRAKU, Vojin i Sloboda NAPUŠTAJU...

Tako je najbolje!

Poznati glumac, koji je ostvario mnoštvo upečatljivih uloga u domaćoj kinematografiji, nedavno je priznao da supruga i on imaju probleme u braku, te da rade na tome da ih bude što manje. Nema sumnje da će im u izgradnji harmoničnog odnosa pomoći i kuća, koju su sagradili van srpske prestonice, a u kojoj pronalaze mir.

Naša pevačica se pojavila u OVAKVOJ haljini: Đavolica Tamara ponosno svima pokazala VEŠ - DA LI JE TREBALO?

Sloboda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mićalović i Vojin Ćetković odabrali su mesto Čortanovci u sremskom okrugu, a ovde često dolaze sa ćerkama, koje vole da provode vreme daleko od gradske vreve.

10 saveta Jelene Đoković zbog kojih će ti mnogo BOLJE ići u životu!

Ovo naselje ima lep pogled na Dunav, dok je vikendica skrivena od pogleda znatiželjnih, što im i te kako prija jer su oboje često u žiži interesovanja javnosti.

Pored kuće je i voćnjak, ali i pomoćni objekat, koji je Vojin napravio uz pomoć prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.