DEA PREBAČENA U ŠOK-SOBU: Nakon višečasovne operacije lekari STROGO zabranili OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEA PREBAČENA U ŠOK-SOBU: Nakon višečasovne operacije lekari STROGO zabranili OVO!

Majka i dečko su sve vreme uz nju.

TV voditeljka Dea Đurđević teško je povređena jutros pošto ju je autobus udario na trotoaru nakon što je izašla iz svog automobila. Saobraćajna nesreća desila se oko šest časova ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović". Operacija je završena i Dea je zasad dobro i čeka se oporavak. Lekari još ne znaju ništa konkretno, ali, kako kažu, najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su mladoj voditeljki uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sačuvaju ruku!

CELA ESTRADA U BRIZI! Pogledajte ko je SVE uputio Dei podršku, a NJENE reči NAJVIŠE BOLE! TUGA

DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Lekari ne puštaju nikoga osim članova porodice blizu operacionog bloka, odnosno šok-sobe u koju je prebačena mlada voditeljka posle operacije. Sve vreme uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović.

"Htela sam da pucam!" Nakon velike NESREĆE koja je zadesila našu voditeljku, SAZNALO se i za ovo!

- Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen za medije.

JA TO NAJBOLJE ZNAM! Darko Lazić SKRHAN nakon saznanja o Dei! Uputio joj NAJJAČE REČI - Učiniću SVE za nju

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 20, 2019 at 7:29am PST

KASNO SINOĆ SMO... Voditeljka se OGLASILA i otkrila šta se dešavalo PRE NESREĆE - nije mogla ni da NASLUTI

Podsetimo, operacija je počela nešto pre 11 časova, a Dea je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim lekara uspeo je da sačuva njenu ruku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.