DEA ĐURĐEVIĆ POKAZALA RUKU NAKON OPERACIJE! Posle 22 intervencije se konačno rešila NAJVEĆE MUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 23:42

DEA ĐURĐEVIĆ POKAZALA RUKU NAKON OPERACIJE! Posle 22 intervencije se konačno rešila NAJVEĆE MUKE

Voditeljka je bila podvrgnuta zahtevnoj operaciji. Podrška supruga nije izostala!

Voditeljka Dea Đurđević, nakon nezgode koju je doživela pre četri godine, podvrgla se danas 22. operaciji ruke. Domaća javnost bila je zabrinuta za voditeljku, koja se nakon operacije nije oglašavala i otkrila kako se trenutno oseća.

Voditeljka je podelila na društvenim mrežama prvu fotografiju posle operacije ruke, koju je juče imala.

- Dragi moji ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hvala vam svima na neizmernoj podršci! Šaka je juče operisana i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija - navela je Dea Đurđević na svom Instagram profilu.

- Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu - dodala je ona.

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)

- I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na "Pinku"! Budite mi bezbedni - zaključila je Dea.

Podsetimo, Dea je pre četiri godine doživela tešku saobraćajku, kad joj je autobus otkinuo ruku. Njen partner Mladen Mijatović joj je velika podrška, a na svom Instagram profilu je danas objavio njihovu zajedničku fotografiju.

- Moja Dea, moj heroj - napisao je Mladen, a voditeljka mu je odgovorila da ga voli i ostavila emotikon srca. Dea je nedavno u jednoj emisiji na "Blic TV" pričala o periodu posle saobraćajke.

- Bilo je momenata da mrzim ljude koji imaju obe funkcionalne ruke. Meni dođe recimo medicinska sestra da mi pomogne, ja sam bila na morfijumu i sve me boli i ona da mi pojača malo morfijum ili da mi da neki drugi lek, ja je gledam sa mržnjom - ispričala je tada Dea.

- Ja sam se njoj posle izvinila, jer prosto nije fer, ona vodi računa o mom životu, a ja joj se mrštim. Ja sam se onda pitala zašto ja, ne zašto ne ona, nego zašto ja. Ali onda kad prestaneš da pitaš shvatiš, valjda zato što mogu da podnesem, ne znam. Poenta je kako sve to preživiš i šta naučiš - dodala je voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dea Đurđević je posle operacije konačno skinula ortozu, a sa ocem i dalje NEMA KONTAKT: "Ubedila sam samu sebe da tako treba"

Izvor: Blic, 10.Feb.2023, 07:49

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević podelila je sinoć na društvenim mrežama prvu fotografiju posle operacije ruke, koju je imala pre dva dana, a nije krila da je srećna što oporavak ide u pravom smeru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.