DAVID ZBOG DEJANA ZAVRŠIO U ZATVORU! Bio je na POTERNICI zbog OVOGA! Dragojević OTKRIO detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID ZBOG DEJANA ZAVRŠIO U ZATVORU! Bio je na POTERNICI zbog OVOGA! Dragojević OTKRIO detalje!

Prenoćio u pritvoru!

Večeras je u Zadrugu ušao David Dragojević, a upravo je prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" bilo upućeno njemu, a odnosilo se na njegov odnos sa bratom Dejanom Dragojević i snajkom Dalilom Dragojević.

- Kada si ti video Dejanov propušten poziv, da li si uzvratio? - glasilo je pitanje.

- Video sam poziv, ali nisam ni poruku otvorio. Ja sam rekao da sam se ružno osećao kad sam čuo da je on pričao da je zlostavljan. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih pričao ni lepo sa njim da sam ga nazvao. Neću opet da kačim nešto na instagram, da sve opet ide preko medija. Zašto? Imaš moj broj, možeš da me pozoveš ili da dođe bilo kako. Ljudi se krste, svi koji su njegovi prijatelji. Ali, pod kakvim je on uticajem, svi su u šoku. Šta se zapravo dešava i u čemu je problem. Vidi se ko greši - rekao je David, a onda nastavio:

- Moja mama nije znala za njihovu svadbu, Dalila joj je napisala da ona više nikada neće videti svoje dete. Taj plac i sve ostalo su gluposti, Mungos im je pomogao za auto. Moja mama ni na ručak nije bila pozvana. Od tada kreće cela ta priča, pa se ulazi u drugu sezonu. Sve je krenulo zbog toga. Moja sestra se uvredila kad je on nama zvao inspekciju u lokal, mi smo i kaznu dobili. Sestra je mnogo ljuta zbog toga, ona je van svega. Bio sam na Božić u Veterniku i uzeo sam uplatnicu koju je trebalo da uplatim i krenem za Beograd i zaustavi me interventna, rutinska kontrola. Uhvatili su da sam na poterici i onda sam morao da budem u zatvoru do ujutru da bih mogao da platim tu kaznu - priznao je David.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.