DARKO LAZIĆ U HELIKOPTERU IZNAD BRESTAČA: Pevač obećao da će se smiriti posle saobraćajke, ali mesto ga NE DRŽI! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Apr.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ U HELIKOPTERU IZNAD BRESTAČA: Pevač obećao da će se smiriti posle saobraćajke, ali mesto ga NE DRŽI! (VIDEO)

Marina Gagić snimila je svog verenika Darka Lazića kako leti iznad rodnog Brestača. Pevač je uvek voleo izazove, ali je obećao da će se “smiriti” nakon saobraćajke koju je doživeo u oktobru.
Pevač je ipak pronašao način da podigne svoj adrenalin, ovog puta u helikopteru. Mlada crnka sve je posmatrala sa sigurnog tla, sa sve bebom koju nosi u stomaku.

svetsvet
The post DARKO LAZIĆ U HELIKOPTERU IZNAD BRESTAČA: Pevač obećao da će se smiriti posle saobraćajke, ali mesto ga NE DRŽI! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.