DARKO LAZIĆ ISKEŠIRAO 4.000 EVRA?! Bivšu ženu poslao u Dubai, sadašnju na Zlatibor - uživaju u LUKSUZU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ ISKEŠIRAO 4.000 EVRA?! Bivšu ženu poslao u Dubai, sadašnju na Zlatibor - uživaju u LUKSUZU?!

Nije štedeo?!

Darko Lazić je navodno odlučio da svoju bivšu i buduću suprugu obraduje putovanjima, pa ih je poslao na dve različite lokacije.

Bivša i buduća žena Darka Lazića, Ana Sević i Marina Gagić, pored pevača uživaju, što bi se reklo, za sve pare.

Pevač je nekadašnjoj supruzi, s kojom ima ćerku Lorenu, i verenici, koja mu je pre nekoliko meseci rodila sina Alekseja, uplatio odmor na dve različite i međusobno veoma udaljene destinacije: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anu je navodno poslao u Dubai, a Marinu na Zlatibor. Sevićka se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa s ćerkom u luksuznom hotelu u kom noć košta u proseku 250 evra.

💋🧞‍♂️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 10, 2019 at 10:15am PST

Sevićka je na Instagramu objavila i set fotografija na plaži Džumeira, dok je i Gagićka pozirala u bašti hotela na popularnoj planini. Obe su sa sobom povele decu, a Lazića je sve koštalo oko 4.000 evra.

I dok njih dve uživaju, Darko radi punom parom i ponovo odlično zarađuje.

👿👿

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Aug 11, 2019 at 11:04am PDT

- Otkako je Ana raskinula s bivšim dečkom Danijelom Nedeljkovićem, odnos između nje i Lazića se drastično popravio. Više nemaju nesuglasice. Darko je i Marini savršen suprug. Ona je želela da ide na Zlatibor i Darko joj je to ispunio. Čuva on dobro sve svoje žene - kaže izvor za "Kurir" blizak pevaču.

Ana Sević se oglasila na svom Instagram profilu gde je demantovala ove glasine.

- Laž! Aman ne lažite više! Svaka vađa laž će vas koštati 4000 eura! - napisala je pevačica u opisu ispod slike naslova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.