DARKO KOSTIĆ NE BI TREBALO DA VIDI SVETLOST DANA! Mladić koji je bio ŽRTVA KREATORA brutalno OPLEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 22:08

"DARKO KOSTIĆ NE BI TREBALO DA VIDI SVETLOST DANA!" Mladić koji je bio ŽRTVA KREATORA brutalno OPLEO

"Čemu mi smrtnici da se nadamo kada je rulja u besu i neznanju i Hrista razapela na krst?"

Modni dizajner Darko Kostić juče je hitno primljen u Urgentni centar, nakon što ga je pretukao prijatelj, a kreatoru su potom odrađeni detaljni pregledi posle čega su ga pustili na kućno lečenje.

Sada se povodom tog događaja oglasio i Vojislav Bajić, koji je pre nekoliko godina kreatora optužio za napastvovanje i se*sualno uznemiravanje.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvesnog vremena od nemilog događaja, Vojislav je otkrio kako je reagovao kada je pročitao vest da je modni kreator napadnut, te da li su mu se tada probudila neka osećanja.

- U jeku velike borbe protiv nasilja, fizičlog, psihičkog, internet i onog medijskog vreme je da se osvrnemo i na nasilje koje se dešava među samim pripadnicima LGBT. Kao neko ko je prošao javnu golgotu zbog problema sa Darka Kostića imam potrebu da stanem u zaštitu svih onih koji su prošli isto od strane dotičnog. Na mene su bacali stene, ne kamenje. Kao žrtva se**ualnog nasilja prošao sam sve dodatne oblike nasilja psihičkog, internet itd. zbog čega sam bio primoran da napustim zemlju - prisetio se Bajić pakla kroz koji je prošao tokom stravičnog događaja, te pružio javno podršku dečku kojeg je Kostić navodno napastvovao, a tom prilikom dodao da Darku želi moralno čiščenje.

- Tada mi je bilo teško, danas razmišljam drugačije. Čemu mi smrtnici da se nadamo kada je rulja u besu i neznanju i Hrista razapela na krst? Zamislite koliko je tu bilo ljudi koji su doživeli nasilje od strane Kostića, a koji nisu imali hrabrosti da prijave da ne dožive linč kao ja? Modni kreator svetlost belog dana ne bi trebao da vidi, a on sedi kući posle toliko stravičnih dela sa nanogicom, bez kontrole, pravi žurke i dalje uzima supstance koje ga projektuju u druge dimenzije i daju potpuno drugu percepciju stvarnosti! Mnogi će reći: "ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se obije"! Volimo mi Srbi da budemo iznad samog Boga i da osudimo pre nego što pokušamo da razumemo! Ovom dečku zelim brz oporavak, psihički, i da svoj zivot nastavi hrabro napred. Kostiću zelim mentalnu i duševnu katarzu koja je moguća samo kroz adekvatno delovanje institucija ove države - zaključio je on za domaće medije.

Podsećanja radi, Bajić se tada s Kostićem spojio preko popularne mreže koja služi za upoznavanje, ali kako je on tada tvrdio, nije mogao ni da nasluti da se upravo dopisuje s njim, nakon čega ga je modni dizajner pozvao u svoj stan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.