DANAS JE POSEBAN DAN! Gastoz se  PRED MILIONIMA obratio Naidinoj MAJCI: Ja sam vašu ćerku...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 18:36

DANAS JE POSEBAN DAN! Gastoz se PRED MILIONIMA obratio Naidinoj MAJCI: "Ja sam vašu ćerku...!"

On je rešio, i kraj priče...

Tokom nedeljnog ručka, učesnici "Parova" čestitali su rođendan majci Naide Gadžo. Tom prilikom joj se javno obratio i Nenad Marinković Gastoz.

- Čestitam gospođi Azri rođendan, ali neću je poslušati, radiću onako kako se osećam, ona mamu ne sme da sluša, ja sam vašu ćerku uzeo i to je gotovo, hvala Azra - rekao je  Gastoz, dok se Naida sve vreme osmehivala.

Podsetimo, Naida i Gastoz su bili u ljubavnoj vezi ranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali iako više nisu zajedno i dalje posteje varnice među njima, te se zajednički fanovi nadaju da će se ipak ovaj mladi par pomiriti i ponovo biti zaedno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.