DALILINA KUMA ULAZI U ZADRUGU 6: Ogorčena Gordana POTVRDILA, ima i USLOVE - Ići ću na poligraf!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 15:15

DALILINA KUMA ULAZI U ZADRUGU 6: Ogorčena Gordana POTVRDILA, ima i USLOVE - Ići ću na poligraf!

Dosta joj je svega.

Gordana Vasić, venčana kuma Dalile Dragojević ne libi se da javno priča o vicešampionki sve što zna.

Ekipa našeg portala porazgovarala je sa Dalilinom bivšom kumom, kako ona kaže, a tokom razgovora, Gordana nam je otkrila brojne pikanterije iz života trenutno najpoznatije preljubnice na Balkanu.

Svakako ono o čemu se najviše diskutuje budući da se početak šeste sezone "Zadruge" približio, jeste upravo Gordanin ulazak u rijaliti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Postoji mogućnost da uđem, iskreno. Bilo bi dobro da javno "polomimo koplja" svako sa argumentima, a čak bih išla i na poligraf ako treba, i ona i ja! Pa da vidimo ko priča istinu, a ko tu laže. Takođe, postoji mogućnost, ako bi Ognjen (Amidžić prim. aut.) pristao da vodi taj tv duel između nas dve, jer je on jedini neutralni voditelj kod kojeg su svi gosti ravnopravni, i na to bih pristala - rekla je Dalilina kuma ekskluzivno za naš portal "Srbija Danas".

Više o detaljima života Dalile i Dejana Dragojevića koje je Gordana otkrila pred našim kamerama možete pogledati na snimku ispod teksta: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.