DALILI ZABRANILI POJAVLJIVANJE U MEDIJIMA! Nakon neviđenog SKANDALA, oglasila se i POTVRDILA; Tako je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 18:27

DALILI ZABRANILI POJAVLJIVANJE U MEDIJIMA! Nakon neviđenog SKANDALA, oglasila se i POTVRDILA; "Tako je..."

Poznata starleta i voditeljka sam ispričala.

U Beloj kući desio se prvi javni poljubac Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, što je ispadne najveći skandal šeste sezone Zadruge.

Tim se povodom oglasila se i Dalila Dragojević.

Aleksandra Nikolić nedavno je javno ostavljena od strane sada već bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, međutim, iako ne zna šta se dešava van "Zadruge", Aleks se nakon flerta sa Zvezdanom Slavnićem upustila u priču sa Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Carem, s kojim je sada imala i prvi poljubac pred milionskim auditorijumom.

Naime, Car i Aleks nalaze se u izolaciji kao ovonedeljni potrčci, gde se i desio nalet strasti. Ovim povodom odmah smo pozvali Dalilu Dragojević, koja je bila u braku sa Dejanom, ali u vezi sa Filipom, kako bi saznali kako ona gleda na novonastalu situaciju.

- Ako me zovete u vezi neke izjave, odmah da vam kažem da ne mogu ništa da komentarišem. Tako je, direktor mi je zabranio da dajem bilo kakve izjave - rekla je Dragojevićka za jedan portal i završila poziv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASKINULI! Prva SVAĐA Aleks Nikolić i Filipa Cara - POBESNELA: "S tobom sam ZAVRŠILA, zauvek!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022

Nije im dobro!..Aleksandra Nikolić donela je odluku da prekine komunikaciju sa Filipom Carem...Ako hoćeš da se skloniš od mene, ti se skloni. Ja sam rekla šta mi se desilo, nemaš dužnost da budeš pored mene - rekla je Aleks...- Napravićemo gulaš od života za sedam meseci - dodao je Car...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.