DALILA UHVAĆENA GOLA KAKO SE TRLJA DOLE: Zadrugarka se opustila pa rešila da počasti sebe pred kamerama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 18:52

DALILA UHVAĆENA GOLA KAKO SE TRLJA DOLE: Zadrugarka se opustila pa rešila da počasti sebe pred kamerama

Nije se krila.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak kako se Dalila Dragojević skida u garderoberu, a potom šeta sa peškirom na sebi pred svim zadrugarima.

U toku emisije ,,Pitanja novinara", Dalila je sebi za pravo i izašla iz emisije, zavukla se u garderober, a onda se skinula, kako bi otišla da se istušira.

Pre nego što je gola otišla u kupatilo, Dalila je u garderoberu pokrila svoje telo peškirom, a onda je sa sebe skinula bodi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nosila.

Dalila je u jednom trenutku stavila ruku među noge i malo se protljala.

Nakon što ga je skinula, tako gola je prošetala spavaćom sobom, a potom i dnevnim boravkom, te je otišla da se istušira.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.