DALILA SE KAJE ZBOG PONAŠANJA PREMA DEJANU - skupila se pa OTKRILA šta bi najviše volela na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 01:57

DALILA SE KAJE ZBOG PONAŠANJA PREMA DEJANU - skupila se pa OTKRILA šta bi najviše volela na svetu!

Kada je videla kako je Car tretira, onda se prisetila starog.

Ognjen Amidžić je u emisiji ''Amidži šou'' ugostio je učesnike rijalitija ''Zadruga 5'' o kojima bruji javnost, a u pitanju je bivši rijaliti par - Filip Car i Dalila Dragojević. Nakon Dalilinih suza tokom njihovih ljubavnih klipova prikazanih u emisiji, došlo je do sukoba među bivšim rijaliti parom.

- Ja ne znam šta on želi posle ovog odnosa. Nikome nije bilo jasno da jednoj ženi kažeš da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voliš, pa odeš kod druge... Ja ne razumem šta on očekuje - rekla je Dalila, a Car je zapenio za nju, te je počeo da joj zamera zbog onoga što je radila tokom njihove veze.

- To je samo jer sam bio svestan težine odnosa, nisam smeo da raskinem da ona ne bi patila, taj odnos nosi veliku težinu. Popijem pola flaše viskija i gledam kako flertuje sa drugim momkom, ispadaju joj si*e. Ja sve smem i imam svu slobodu da budem s kim hoću i radim šta hoću. Ja sam slobodan momak, nisam oženjen. Svašta sam joj zamerao, ali nije bitno sada. Kasno Marko na Kosovo stiže. Zna ona vrlo dobro šta je radila i šta se ispostavilo tačnim. Ja za takve nosim pancir, ne može ga niko probiti. Nisam ja Dejan, ja sam te faze odavno prošao. Dalile sam ja odavno prošao - rekao je Car besno.

- Najviše bih volela da ne živim sa ovim čovekom... - rekla je Dalila, na šta je Car zapenio još više.

- Kako si ti ostavljala svog partnera? Ostavljala si prostora pevajući sentiše. Što imaš problem kako sam ja tebe ostavljao? Ima problem sa sobom šta sam sebi dopustio, nemam problem što je mene Maja izgrebala, nego uvek tražim problem u nečemu drugom. Imam problem sa sobom, ne sa Dejanom, ne sa raskidom - rekao je Car.

- Pogrešila sam u vezi Dejana - priznala je Dalila.

Sve šta je rekla pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.