DALILA PRED POTPUNIM KOLAPSOM: Zadruga BOGATIJA ZA još 2 ČLANA - Obojicu je JAKO VOLELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 14:46

DALILA PRED POTPUNIM KOLAPSOM: Zadruga BOGATIJA ZA još 2 ČLANA - Obojicu je JAKO VOLELA!

Da li će izdržati?

Bivši verenici Dalile Dragojević, Mladen Vuletić i Dado Solomun, poznatiji kao MC Dado, ulaze u "Zadrugu 5", gde će pomrsiti konce bosanskoj starleti.

- Mladen je već potpisao ugovor s Pinkom, samo je pitanje dana kada će ući u "Zadrugu". On je Dalilina velika ljubav! Bili su vereni, planirali su brak i decu. Upoznali su se u "Parovima", a nastavili su vezu i "napolju". S njim je imala burne svađe i skandale, pa ju je otac pritiskao da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavi, što je na kraju i učinila. Ipak, nastavila je da pati za njim... Ubeđen sam da se sa Carem smuvala jer je podseća na njega! - priča dobro obavešten izvor za Hit Informer.

Producenti Pinka pregovaraju i sa MC Dadom da uđe u "Zadrugu". Postoji mogućnost da Dalilini bivši iste večeri uđu u rijaliti.

- Dalila i Dado nisu bili u dugoj vezi, ali je i za njega htela da se uda i maštala o deci. Kad je napustio "Parove", a ona ostala, slala mu je pisma u kojima mu se zaklinjala na ljubav. U javnost je dospeo deo pisma: "Ljubavi, mnogo mi nedostaješ, nisi ni svestan koliko. Svaku noć zaspim razmišljajući o tebi. Volim te, shvati to! Želim da budem tvoja supruga i majka tvoje dece! Želim da nosim tvoj prsten zauvek". Biće zanimljivo kad se opet suoče, pošto je ovaj Bosanac, koji živi u Nemačkoj, spreman da iznese sav prljav veš iz njihove veze - kaže sagovornik.

A post shared by MC DADO (@mcdado10)

Mladen Vuletić prokomentarisao je nasilje nad Dalilom.

- Udario sam joj tri šamara i izvinio se. Pokajao sam se. Momci koje je imala pre mene ubijali su boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake i šutiranja!

A post shared by Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PLANIRALI SU BRAK I DECU" Dalilini bivši verenici ulaze u "Zadrugu" da joj naprave pakao, jedan ju je u prošlosti tukao

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Bivši verenici Dalile Dragojević, Mladen Vuletić i Dado Solomun, poznatiji kao MC Dado, će, prema pisanjima medija, ući u rijaliti "Zadruga 5", kako bi pomrsili konce bosanskoj starleti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.