DALILA DRAGOJEVIĆ MOLI ZA POMOĆ - uhvatila se za glavu i kuka: Zažalila svoju sudbinu žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 19:58

DALILA DRAGOJEVIĆ MOLI ZA POMOĆ - uhvatila se za glavu i kuka: Zažalila svoju sudbinu žene

Mnoge su se prepoznale.

Dalila Dragojević ne prestaje da deli svoju stvarnost sa mnogobrojnim fanovima koji je prate na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju da li joj to nedostaje rijaliti te ima potrebu da sve što joj se desi, psole svake svoje pomsli snimi kratki klip koji kači na svojoj Instagram stranici.

Ove teorije su dodatno podgrejane medijskim pričama da je Dalila, navodno, viđena  u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde je, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagađa, radila lekarske preglede, koji su specijalan uslov produkcije za ulazak u rijaliti.

Dok čekamo da vidimo da li je ovo istina i da li Dalila zaista ulazi u "Zadrugu 7", gledaoci mogu da prate "rijaliti" na njenom Instagramu.

Poslednja priča je izazvala dosta pažnje jer se Dalila u njemu požalila da mrzi da obavlja kućne poslove. Čišćenje i održavanje higijene prostora oko nas su svakodnevni zadaci koji često izazivaju različite reakcije kod ljudi. Dok su neki skloni redovnom čišćenju i uživaju u organizaciji, drugi izražavaju otpor prema ovim aktivnostima. Ovaj fenomen može biti rezultat kombinacije ličnosti, motiva, okoline i emocionalnih faktora.

Na storiju Dalila leži na krevetu i drži šaku glavu. Ona je stavila stiker SOS koji predstavlja internacionalni poziv za pomoć.   

- Ležim i razmišljam kako treba da počnem da čistim stan. Onda ustanem da čistim i odjednom me nešto drugo zainteresuje i onda se vratim u ležeći položaj, ali moram da čistim. Nisam dugo čistila stan, čistila podove, tuš kabinu, WC šolje, joj žene, žene - uzdisala je Dalila dok je držala ruku na glavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA NAŠLA NOVI POSAO NAKON OTKAZA NA HAJPU - Procurili detalji, zbog ovoga joj se sada mnogi šlihtaju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 09:40

Evo o čemu je reč!..Bivša zadrugarka Dalila Dragojević ponovo je u žiži interesovanja nakon što je dala otkaz, kao i zbog spekulacija da ponovo ulazi u rijaliti televizije Pink...Dragojevićku su fanovi nedavno uhvatili ispred privatne klinike na Novom Beogradu i svi su zaključili da se sprema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.