DALA JE 15.000 EVRA NA OPERACIJE, ALI NE STAJE: Ermina Pašović otišla, opet, pod nož! Nakon intervencije jedva govori

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 07:17

DALA JE 15.000 EVRA NA OPERACIJE, ALI NE STAJE: Ermina Pašović otišla, opet, pod nož! Nakon intervencije jedva govori

Iz bolničkog kreveta i u zavojima.

Bivša takmičrka "Zadruge", Ermina Pašović promenila lični opis, ali po svemu sudeći ne planira da stane sa korekcijama.

Rijaliti-zvezda oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon estetske operacije, a čitava glava bila joj je bila u zavojima i jedva je govorila.

- Evo me posle operacije. Ne boli me. Nadam se, ako Bog da, da sam se rešila ožiljaka, konačno. Ovo je zadnje bilo - istakla je Ermina na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Insta storiju.

Pašovićeva je imala veliki problem sa aknama na licu, pa je otišla na lasersko uklanjaje ožiljaka, za šta je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako se piše, četiri.

Nakon toga, podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Ermina je potom posetila i hirurga, kako bi podigla kapke, a za to je iskeširala 900 evra.

Tu se nije zaustavila. Ermina je poželela i mačije oči, za šta je odvojila 4.000 evra.  Pašovićeva je uradila i operaciju grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, a tu su i nove jagodice od 900 evra.

Svoje lice je doterala i hijaluronom u usnama, što je koštalo oko 500 evra, ali je korigovala i vilicu, metodom "Jaw line", koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Kada se sve sabere, rijaliti učesnica je za korekcije dala oko 15.250 evra, a ovo je zadnja korekcija koju je radila.

Da li je konačno Ermina postigla zadovoljavajući izgled, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.