DA SE NAJEŽIŠ SEĆAM SE KAD SU REKLI DA NEĆE BITI DOBRO Evo kroz šta su prošle Nataša i njena ćerka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ "SEĆAM SE KAD SU REKLI DA NEĆE BITI DOBRO" Evo kroz šta su prošle Nataša i njena ćerka

Dobro se završilo.

Nalednica popularne pevačice Nataše Bekvalac Katja napunila je dve godine, pa se pevačica javno oglasila putem društvene mreže Instagram, dirljivom porukom.

Nataša je čestitala rođendan svojoj mezimici i time mnoge raznežila.

Idemo kući💕...#katja #volitemama💕

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 13, 2019 at 4:41am PST

- Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro... Nas dve smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znale da će biti... Sećam se da su rekli dan kada ćes se roditi... Znala sam da će biti onako kako ti budeš želela... Od trenutka kada si se rodila pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učis me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi ljubav! Sećam se kako si me naučila sta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice... Najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, Katarina moja. Srećan rođus, sine moj - napisala je.

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.