DA ODMAH IDU KUĆI I NESTANU IZ ZADRUGE! Matora mora da DONESE ODLUKU, a tiče se OPSTANKA u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:42

"DA ODMAH IDU KUĆI I NESTANU IZ ZADRUGE!" Matora mora da DONESE ODLUKU, a tiče se OPSTANKA u Beloj kući

"To su zadrugari koje Matora ne podnosi!"

U toku je komentarisanje današnje raspodele budžeta ovonedeljnog vođe, Jovane Tomić Matore. Međutim, na adresu zadrugara, stiglo je još jedno pismo koje je vođa pročitala.

- Zadrugari, danas će u kupovinu ići samo vas desetoro, a to su zadrugari koje Matora ne podnosi, i za koje bi volela da odmah odu kući i nestanu iz Zadruge. Prodavnica će biti otvorena kada Matora odredi i nabroji, a radiće do 21h. - glasilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pismo, nakon čega je Matora nabrojala 10 osoba:

- Anja, Cvele, Zola, Dragana, Monika, Nikola, Maja Marković, Anđelo, Marija i Sanja - rekla je Matora, nakon čega su svi poleteli i porčali u prodavnicu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.