DA LI TREBA DA SE BRINE? Osman dobio poruku od sina Stefana, otvorio mu dušu i priznao OVO, a onda je spomenuo NJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 21:18

DA LI TREBA DA SE BRINE? Osman dobio poruku od sina Stefana, otvorio mu dušu i priznao OVO, a onda je spomenuo NJU! (VIDEO)

Sve mu se skupilo!

Stefan Karić otišao je do Džastina Bibera kako bi se obratio svojoj porodici i najmilijima. Njemu je u početku pravila i Jovana Tomić Matora, koja se obratila Stefanovom ocu, Osmanu Kariću.

- Hoću da se obratim Osmanu i Kristini, pozdrav za njih, velika porodična pusa i da kažem Osmanu kada mi bude bio rođendan da mi pošaljete dukserice - rekla je Matora.

- Ja bih hteo da se obratim mojoj porodici, nedostajete mi, puno vas volim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemojte ništa da brinete! Vidite kako provodim dane, sa Jovanom, sa mojim najbližima, to su Mića, Jovana, Matora, Đedović, ne brinite ništa, mnogo mislim na vas - rekao je Stefan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.