DA LI STE SPREMNI? Svi su čekali Dalilino oglašavanje o veridbi Cara i Aleks - Imala da poruči samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 09:46

"DA LI STE SPREMNI?" Svi su čekali Dalilino oglašavanje o veridbi Cara i Aleks - Imala da poruči samo jedno!

Filip Car je bio njena velika ljubav.

Filip Car i Aleksandra Nikolić sinoć su se verili u Beloj kući, a čitavu prosidbu je uživo iz studija ispratio i Aleksandrin bivši dečko Dejan Dragojević.

Dejan je čak budućim mladencima doneo i polon za veridbu, a sve vreme je bio srećan i nasmejan, te celu situaciju okretao na šalu.

Odnos Dejana i Cara intrigira javnost još od prethodne sezone, a mnogima je njihova relacija zapravo veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesantna i simpatična. Kako je Car u prošloj sezoni preoteo Dejanu tadašnju suprugu Dalilu Dragojević, kada su se strasti malo smirile i šok prošao, Dejan je uplovio u vezu sa Aleksandrom a sa Carem je izgradio drugarski odnos u kojem su se s vremena na vreme "peckali".

Tako je Car i dobio nadimak "zet" upravo od Dejana, a ista priča ponovila se i u šestoj sezoni. Naime, Aleksandra je ušla bez Dejana u poslednju sezonu Zadruge, emocije prema Filipu su se vratile i ubrzo je započela romansu sa njim, a Dragojević je čak dva puta u godinu dana ostao bez lepše polovine upravo zbog Filipa.

I dok se Dejan sada iz sve snage šali sa čitavom situacijom i nema problem da komentariše bivše devojke i Filipa Cara, svi se pitaju kako je Dalila primila vesti da se njena velika bivša ljubav verila u istom rijalitiju u kojem je njoj obećavao kule i gradove. 

Dalila se još uvek nije oglasila ovim povodom, a u trenucima kada je milionski auditorijum pratio uživo prosidbu Cara i Aleks, Dragojevićeva se oglasila na Instagramu, promovišući svoju emisiju.

- Jeste li spremni da u nedelju u 21:00h čujete drugu stranu priče najpoznatije “kume”porodice Slavnić kao i priču najbolje drugarice Ane Ćurčić? - napisala je Dalila pored fotografije sa Milenom Kačavendom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.