DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA SA SLIKE? Bio je MILJENIK žena, a danas je gotovo NEPREPOZNATLJIV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 22:12

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA SA SLIKE? Bio je MILJENIK žena, a danas je gotovo NEPREPOZNATLJIV!

U srećnom je braku i ima dvoje dece!

Sandi Cenov devedesetih je bio jedan od najpopularnijih pevača, a njegova pesma "Malena" i danas je veliki hit i emituje se na mnogobrojnim radio stanicama.

Pomenuta pesma, osvojila je mnoga srca, a naročito su je volele pripadnice lepšeg pola.

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

Kako je voleo lepe žene, pevača su svojevremeno prozvali “otrov za manekneke”, jer je u jeku svoje popularnosti bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa mnogo žena koje su se bavile modelingom, a trenutno je u skladnom braku.

Sandi je pored svog najvećeg hita poznat i po numerama "Nebo", "Eh, da mi je", "Popravi mi dan" i mnogim drugim, a u jeku popularnosti se gotovo potpuno povukao i posvetio porodičnom životu.

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

Pevač je u braku sa Ilinom sa kojom ima dvoje dece, a vratio se i muzici koja mu je oduvek bila jedna od najvećih ljubavi, te i sada snima pesme.

Sandi je aktivan i na društvenim mrežama, a danas izgleda potpuno drugačije.

Pevač je pustio bradu, kosa mu je posedela, a mnogi komentarišu da je gotovo neprepoznatljiv.

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.