DA LI JE OVO INDI? Teško ćete prepoznati pevačicu, fanovi u šoku: Ženo draga, šta uradi sa sobom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 20:03

"DA LI JE OVO INDI?" Teško ćete prepoznati pevačicu, fanovi u šoku: Ženo draga, šta uradi sa sobom?!

Ovo Sigurno niste znali...

Pevačica Indira Aradinović Indi pokazala je na Instagramu kako sada izgleda, nakon što se prošle godine povrdgla opericaciji želuca. Fanovi su u šoku zbog ove fotografije.

A post shared by INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Indi je baš teško prepoznati na ovoj slici."Ostale su samo uši, tužno i žalosno od onakve lepotice, premršava", "Da li je ovo Indi?",  "Do neprepoznavanja, brzo da počneš da jedeš pa da zablistaš kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekad svojom raskošnom lepotom. Ženo draga, šta uradi sa tobom ova pomodarstvo?! Ostale samo koske", komentarišu na pevačicinom profilu gde ima i onih koji hvale njen izgled pa joj kažu da blista.

A post shared by INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Indira je nakon operacija imala niz zdravstvenih komplikacija. Srećom, njeno zdravstveno stanje je sada dobro. I dok ima onih koji govore da sada izgleda bolje nego pre, najveći broj njenih obožavalaca zabrinut je zbog ovako impoznatne promene u kilaži.

Zdravlje bi uvek trebalo da bude na prvom mestu, a sve ostalo dođe na svoje pa i kilogrami.

A post shared by INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Kako vi komentarišete "staru" i novu Indi?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.