DA JOJ ISEKU... Golubovićka PROGOVORILA o bolesti i OPERACIJI, UH... Ukućani SKRHANI zbog nje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA JOJ ISEKU... Golubovićka PROGOVORILA o bolesti i OPERACIJI, UH... Ukućani SKRHANI zbog nje! (FOTO)

Svi su se sažalili, čak i oni koji je mrze.

Dok su sedeli za stolom, zadrugarima je saopštena jedna nemila vest. Naime, reč je o Jeleni Golubović, koja se već neko vreme ne oseća dobro, a bolest je sada uzela maha. Reč je boljki za koju je ona znala i pre ulaska u rijaliti, ali nije želela da se o tome priča. Sada je konačno progovorila.

- Glasne žice su u pitanju - počela je Jelena.

Mnogi od takmičara su osporavali njeno loše stanje, i optužili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kako samo želi pažnju, kadar, i prenemaže se da ne bi morala da radi.

- Isečak mora da se uzme, da mi iseku to - ozbiljno je nastavila Golubovićka, i dodala:

- Ja sam sujeverna i zamolila sam da se o ovome ne priča. Nisam htela da moja baka i moji šampioni saznaju za ovo. Zna samo moja mama - završila je priču o svojoj muci i prešla na drugu temu. Teško je za poverovati, ali mnogo ukućana se sažalilo na Jelenu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.