...DA JE DRŽIM U ŠACI! Aleksandra NA STUBU SRAMA zbog odnosa sa zadrugarima: Ja sam TRANSPARENTNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 19:37

"...DA JE DRŽIM U ŠACI!" Aleksandra NA STUBU SRAMA zbog odnosa sa zadrugarima: Ja sam TRANSPARENTNA!

"Aleks ti si ubedljivo najveći favorit za pobedu!"

Danas se u nastavku emisije "Gledanje video snimaka" ponovo pokrenula tema o odnosima Aleksandre Nikolić sa zadrugarima, Urošem Ćertićem, Zvezdanom Slavnićem, Markom Markovićem, ali i Bilalom Brajlovićem.

Marko Marković je ustao da prokomentariše celu temu vezanu za njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić:

- Ja bih voleo da se stavi tačka na ovu priču. Među nam nije bilo ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više sem drugariske priče. To nije moj rijaliti niti bilo šta, ja se jesam zezao sa nekim devojkama, ali sve je to gotovo. Aleksandru gledam samo drugarski, nikako drugačije.

- Ja sam rekla da je to moj stav za devojke, ali za drugarstvo nisam pričala - dodala je Aleks.

- Ona je meni rekla da on nema stav, da sam ja dominantnija. Ja sam bliska sa Markom i sa njom, želela sam da se družimo, ali ništa od toga nije bilo jer se nisu gotivili. Meni nije palo na pamet da se ovo dešava - rekla je Milica.

- Meni je rekla Milica sve to - dodala je Matora.

- Ona i ja smo se čuli tokom leta. Ona je bila sa Dejanom, ja sam bila sama. Nema za šta da se sumnja da ona mene drži u šaci za spoljni svet. Ovde svi spominju da ja nju držim u šaci zbog čokoladice - dodala je Milica.

- Kod mene je sve transparentno, mene ljudi poznaju, vidi se sve kod mene sve. Mene najviše nervira jer se od ovoga normalnog - rekla je Aleks.

- Aleks ti si ubedljivo najveći favorit za pobedu, meta si glavna za svaku priču i za svakog momka. Ja sam prvi kojem treba da veruješ kada te pitam kako si ti to sve, a za ostalo mi ne veruj, jer sam uradio ono za dron - rekao je Uroš.

- On toliko transprarentno govori ove, priča o Aleksandri kao nikome - dobacio je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.