Čuvena Šeron Stoun poslala poruku, vidno potresena - divim se vašoj hrabrosti i ŽRTVI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 09:53

Čuvena Šeron Stoun poslala poruku, vidno potresena - divim se vašoj hrabrosti i ŽRTVI! (VIDEO)

Humano od nje.

Američka glumica Šeron Stoun poslala je u subotu poruku podrške radnicima italijanskog Crvenog krsta i pohvalila njihovu "delotvornost i dostojanstvo" u borbi protiv novog koronavirusa.

"Gledam snimke kada ulazite kod ljudi kako biste preuzeli žrtve koronavirusa. Vidim s koliko srca to obavljate. Znam da svoje živote izlažete opasnosti u izvršenju tih zadataka", navela je glumica u snimku objavljenom na Tviteru italijanskog Crvenog krsta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Želim da vam kažem koliko vam se divim, koliko je u mojim očima veliko to što radite. Svoj posao obavljate tiho, efektno i sa puno dostojanstva i pažnje", dodala je očigledno ganuta zvezda filmova "Niske strasti" i "Kazino".

Na kraju je glumica u majici italijanskog Crvenog krsta dodala da im je "duboko zahvalna za posao koji rade i da moli za njih".

Ona je 2018. u Rimu dobila Zlatnu medalju Crvenog krsta za predanost humanitarnom radu.

‘Seeing the heart that you put in your job and knowing that you put your life on the line, I want to tell you how much I admire you. I’m with you. Thank you #RedCross volunteers’ @sharonstone sending a message to all our teams who are fighting #COVID19. Thank you Sharon! @ifrc pic.twitter.com/0hQ7cafhMe

— Francesco Rocca (@Francescorocca) April 4, 2020

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.