Ćutite ako nemate šta pametno da kažete Luna žestoko odbrusila Veri Matović na prozivke o KILAŽI I RAZVODU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 09:41

"Ćutite ako nemate šta pametno da kažete" Luna žestoko odbrusila Veri Matović na prozivke o KILAŽI I RAZVODU

Jasno iznela svoj stav putem društvenih mreža.

U emisiji "Magazin in" Vera Matović je potkačila pobesnicu "Zadruge", Lunu Đogani, negativno komentarišući njen fizički izgled. Vera ju je posavetovala da smrša kako ne bi izgubila supruga iako Luna odlično izgleda i porodila se pre samo dva meseca.

- Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: "Joj, Marko, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne - govorila je Vera u "Magazinu In".

Luna nije ostala imuna na njene prozivke. Iako nije htela da produbljuje sukob u emisiji, ona je sada rešila da odgovori pevačici na ove opaske putem društvenih mreža.

- To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju "takvo" jedno obraćanje - navela je Luna u jednom Instagram storiju.

- Naučite se kulturi - nikad ne pitajte nekoga zašto se ugojio ili zašto je smršao. Naučite se kulturi - nikada nemojte reći za nekoga da je propao ili da se ubucio. Naučite se kulturi - ne komentarišite izgled trudnice, a ni porodilje. Naučite se kulturi - ćutite ako nemate šta pametno da kažete. Žene volite se međusobno. Žene, volite to što ste žene jer nema ništa lepše od toga - napisala je Luna svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.