Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 08:02

"NAUČITE SE KULTURI!" Luna Đogani odbrusila Veri Matović na komentare o KILAŽI I RAZVODU: "Ćutite ako nemate šta pametno da kažete"

U nedavno emitovanoj emisiji Sanje Marinković pevačica Vera Matović žestoko je potkačila pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, koja se porodila u novembru, te komentarisala njenu kilažu i tvrdila da će joj pući brak sa suprugom Markom Miljkovićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ćutite ako nemate šta pametno da kažete" Luna žestoko odbrusila Veri Matović na prozivke o KILAŽI I RAZVODU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024

Jasno iznela svoj stav putem društvenih mreža...U emisiji "Magazin in" Vera Matović je potkačila pobesnicu "Zadruge", Lunu Đogani, negativno komentarišući njen fizički izgled. Vera ju je posavetovala da smrša kako ne bi izgubila supruga iako Luna odlično izgleda i porodila se pre samo dva meseca...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.