Čudni manikiri su već viđena stvar, ali ovaj trend je ipak nešto sasvim novo

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudni manikiri su već viđena stvar, ali ovaj trend je ipak nešto sasvim novo

Dobar manikir se oduvek smatrao važnim aksesoarom…Isprobavanje različitih vrsta manikira i kombinovanje istog sa stajlingom je takoše bitna stvar koja se treba pratiti zajedno sa modnim trendovima.
Guliver/Getty Images Efekat slomljenog stakla na noktima je jedan od poslednjih trendova manikira koji nam dolazi iz Južne Koreje, a koji se vrlo brzo proširio širom sveta među ženama. Savršen je za prazničnu sezonu i odlično se uklapa uz svaki stajling i stil.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << photo posted by Grimbo Jones (@nunailsbelfast) on Oct 27, 2016 at 1:55pm PDT

Zanimljivog i jedinstvenog izgleda, na ovaj manikir mnoge dame neće ostati ravnodušne. Zbog svog prelepog, presijavajućeg izgleda, ovaj manikir može imati efekat nakita na noktima. Takođe je upadljiv pa uz njega ne morate mnogo razmišljati o biranju nakita i sjajnih aksesoara, jer će vam tako ukrašeni nokti biti dovoljni. Iako izgleda teško za pravljenje – nije, što ga čini još većim trendom.

A photo posted by Sculpted Nails Ottawa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.