Čovek je SPRDNJA TEŠKA Kako je Nenad Aleksić Ša od najtraženijeg repera postao predmet ISMEVANJA I OSUDE čitave nacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 20:36

"Čovek je SPRDNJA TEŠKA" Kako je Nenad Aleksić Ša od najtraženijeg repera postao predmet ISMEVANJA I OSUDE čitave nacije

Od kada je njegov suparnik, Stanislav Krofak, ušao u Belu kuću vodi se polemika oko toga da ga sve vreme imitira kada je fizički izgled u pitanju.
Nenad Aleksić Ša poslednjih dana je na velikim mukama, a da njegovim brigama nema kraja, dokaz je to što je pre samo neki dan doživeo pomračenje nakon rođendana Stanislava Krofaka
Naime, Miona Jovanović i Ša se sve češće svađaju, a jedan od glavnih razloga njihovih rasprava jeste upravo Krofak koji se ne libi da kaže sve ono što misli i oseća prema bivšoj partnerki. Ipak, Ša i dalje smatra kako je on došao s ciljem da se pomiri s Mionom.
Mnogi se pitaju zbog čega reper sebi dopušta takvo ponašanje u rijalitiju, s...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.