Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coka opkoračila Lakića pa rasklimali stolicu! Bez blama je pred takmičarima uhvatio za zadnjicu! (FOTO)

Coka i Nikola Lakić ne mogu da sakriju svoje emocije, a ni strast koja se posle akcije u tuš kabini rasplamsala. Iako Tasićeva nema podršku roditelja jer je u vezi sa petnaest godina starijim dečkom, izgleda da više ne mari za komentare svoje porodice. Naime, Lakić i Coka su se tokom današnjeg dana malo više opustili, pa ne mareći za stanare i kamere, prepustili The post Coka opkoračila Lakića pa rasklimali stolicu! Bez blama je pred takmičarima uhvatio za zadnjicu! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mlada Coka probudila "gospodina"! Posle TRLJANJA I VATANJA Nikola nije smeo da ustane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 11:04

Bez blama!..Učesnici sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić Coka i njen rijaliti dečko Nikola Lakić, ne mogu da sakriju svoje emocije, a ni strast koja se posle akcije u tuš kabini rasplamsala...Iako Tasićeva nema podršku roditelja jer je u vezi sa 16 godina starijim dečkom, izgleda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.