Čista k’o suza! Marko Bulat: Moja supruga nikad nije videla dva grama belog!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čista k’o suza! Marko Bulat: Moja supruga nikad nije videla dva grama belog!

Folk pevač Marko Bulat nedavno se našao u središtu skandala kada je isplivala informacija da je njegova supruga Marija, navodno, uhvaćena sa dva grama kokaina. U medijima su se pojavili različiti navodi, a jedan od njih jeste da su narkotici bili namenjeni upravo njemu. Ipak, pevač tvrdi da nikada nije probao nijednu nedozvoljenu supstancu.

To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih “Ratova zvezda“. Moja supruga nikad nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << privođena, niti je u životu videla dva grama belog“, započeo je Marko svoju priču, a onda je izneo podrobnije objašnjenje.

Zašto bi bila saslušana kad žena ništa nije uradila?! Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu, gde sam živeo samo godinu dana i znam da se droga prodaje na svakom koraku. To je danas dostupno bilo gde. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i da pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu“, istakao je Bulat za pink.rs.

Pevač je, inače, u javnosti predstavljen kao veliki vernik – Marko se bavi i oslikavanjem ikona, pa mnogi nisu mogli da poveruju da koristi narkotike. Bulat ističe da se ne predstavlja lažno, već da zaista živi pobožnim životom, a jedan od omiljenih hobija mu je oslikavanje ikona.

Ne predstavljam se lažno! Nikad to nisam radio. Ja sam, ljudi, to što jesam. Možda se nekom ne sviđa moje slikanje ikona. Možda me napadaju ateisti i pričaju da šmrčem s ikone! Za mene su to licemeri“, objašnjava on.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.