Cimet može da posvetli vašu kosu za par nijansi! Bićete iznenađene!

Izvor: Svet plus, 03.Okt.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cimet može da posvetli vašu kosu za par nijansi! Bićete iznenađene!

On nije samo aromatični začin već i bezbedna alternativa sredstvima za izbeljivanje. Cimet može da posvetli vašu kosu za par nijansi! "Ofarbajte" se bez korišćenja farbi koje sadrže dosta hemikalija i kosa će vam biti prelepa, divno će mirisati i neće biti oštećena. Bićete iznenađene!

Korišćenjem maske sa cimetom, možete postići željeni efekat ali i ojačati dlaku i ubrzati rast kose. Sve to zbog činjenice da je cimet jedinstveni proizvod sa bogatim svojstvima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << naročito vitaminima i antioksidansima.

Najbolji efekat će imati žene sa svetlosmeđom kosom jer jednim tretmanom boja kose se menja za dve do tri nijanse. Brinete već moraju biti strpljive i ponoviti proceduru i nekoliko puta.

Možda se dogodi da nema rezultata, sve zavisi od strukture i boje kose. Ali, u svakom slučaju, pokušajte. Posle maske sa cimetom, kosa će zagarantovano biti mekanija, svilenkastija i oporavljena.

Potrebno:

3 supene kašike meda

3 supene kašike cimeta

5 supenih kašika balzama za kosu


Količina je prilagođena za jednu upotrebu, za dužu kosu. Ako imate kosu do ramena prepolovite smesu. Nemojte ostavljati smesu za upotrebu sledećeg puta.

Priprema:

U staklenoj činiji pomešajte med i cimet. Mešajte polako, da se dobro sjedine. Kad se smesa ujednači, dodajte balzam (regenerator) za kosu. Ponovo dobro promešajte.

Ova maska se nanosi na opranu kosu- čistu kosu. Operite je kao i uvek, a zatim je nanesite čitavom dužinom. Nemojte je utrljavati na kožu glave. Uvijte kosu u punđu, stavite najlon kesu, a zatim peškir. Držite oko 30 minuta peškir. Zatim ga skinite, a kesu ostavite i držite još tri sata.

Ukoliko želite za više nijansi posvetliti kosu, ponavljajte tretman nekoliko puta. Ova maska će naročito odgovarati osobama kojima se kosa brzo masti. Ako imate suvu kosu u masku dodajte jednu kašiku maslinovog ulja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.