Četrdesetodnevni pomen Aleksandru Kodiću - Otac Mirko se obratio potresnim rečima Dugo čekani i voljeni, sine...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:49

Četrdesetodnevni pomen Aleksandru Kodiću - Otac Mirko se obratio potresnim rečima "Dugo čekani i voljeni, sine..."

Sin našeg harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić preminuo je iznenada, a sada je u novinama izašla njegova umrlica. Naime, za dva dana održaće se četrdesetodnevni pomen mladiću, a njegova porodica je i dalje skrhana bolom zbog sina jedinca.

Sin poznatog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić, iznenada je preminuo 28. oktobra.

Danas je osvanula čitulja u kojoj Mirko poručuje najbližima da u sredu dođu na Lešće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se navršava 40 dana od smrti njegovog sina. 

Poznati harmonikaš obratio se potresnim rečima:

Obavštavamo rodbinu, kumove i prijatelje da ćemo našem dugo čekanom i voljenom sinu dati četrdesetodnevni pomen u sredu 6. decembra 2023. godine u 11 sati na groblju Lešće u Beograd. Majka i otac, Jasna i Mirko - glasila je prva čitulja.

Podsetimo, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom stanu na Karaburmi, a na sahranu su tada došle brojne poznate ličnosti, ali i Aleksandrovi drugovi sa kojima je često gledao Zvezdine utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Emotivna čitulja za Aleksandra, sina Mirka Kodića!

Izvor: Svet plus, 04.Dec.2023

Objavljena je emotivna čitulja za Aleksandra, sina Mirka Kodića, koji je nedavno preminuo, a otac i majka skrhani bolom pozivaju prijatelje i rodbinu na 40 dana...Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada je preminuo 28. oktobra, a sada se na Lešću obeležava 40 dana..."Obavštavamo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.