Ćertiću, pazi se: Ava Karabatić ulazi u “Parove”!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćertiću, pazi se: Ava Karabatić ulazi u “Parove”!

U luksuzna vilu rijalitija “Parovi”, sutra uveče će se useliti Ava Karabatić, koja će pokušati ponovo da zavede svog bivšeg dečka, kaskadera Uroša Ćertića.
Poznata hrvatska starleta konačno je potpisala ugovor sa produkcijskom, te će se sutra usleiti u luksuznu vilu Parova, kako bi mnogim učesnicima pomrsila konce.
Poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, verujemo da će njen ulazak biti veoma zanimljiv, a da će mnogi muškarci ostati bez daha. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ava Karabatić u medijima je otvoreno govorila da i nakon učešća u “Velikom bratu”, gaji iskrene emocije prema Urošu Ćertiću, te verujemo da će pokušati na sve moguće načine da ga ponovo osvoji.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.