Ćerko, ovog puta si POTPUNO SAMA! Anabela VIŠE NE PODRŽAVA ĆERKU NAKON NJENE ODLUKE DA PONOVO UĐE U ZADRUGU!

Izvor: Svet, 22.Avg.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerko, ovog puta si POTPUNO SAMA! Anabela VIŠE NE PODRŽAVA ĆERKU NAKON NJENE ODLUKE DA PONOVO UĐE U ZADRUGU!

Luna Đogani je prilikom gostovanja u emisiji “Narod pita” otkrila da će učestvovati u Zadruzi 2 koja će uskoro početi sa emitovanjem.
Ovom odlukom Đoganijeva je šokirala javnost, a isto tako i svoje roditelje Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.
Povodom ove Lunine odluke oglasila se i Anabela i priznala da ovoga puta nije podržala svoju ćerku, te da će od sada morati sama da se bori i bije svoje bitke.
–  Sve se brzo desilo. Protiv toga sam da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona vrati u rijaliti. Ali Luna je punoletna osoba i sama donosi odluke. Ona je imala veliku želju da uđe jer smatra da se pokazala onakvom kakva nije. Sad želi da predstavi pravu sebe. Ja je nisam podržala u toj odluci i rekla sam joj da će se ovoga puta boriti sama. Ja se više neću oglašavati, niti ću biti deo Zadruge. Naravno, uvek sam uz svoje dete, ali kada je ova odluka u pitanju, ne mogu da je podržim. Zaista ne mogu više da bijem njene bitke – rekla je Anabela.
Međutim, Lunin otac Gagi Đogani se očigledno slaže sa ćerkinom odlukom, pa je odmah nakon njene potvrde da ulazi u rijaliti podelio zajedničku sliku uz simbole srca.


❤❤
A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on Aug 21, 2018 at 10:59am PDT


SvetE-STOCK.US
The post Ćerko, ovog puta si POTPUNO SAMA! Anabela VIŠE NE PODRŽAVA ĆERKU NAKON NJENE ODLUKE DA PONOVO UĐE U ZADRUGU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.