Ćerka Željka Samardžića se udaje za poznatog DJ-a! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Željka Samardžića se udaje za poznatog DJ-a! FOTO

Ćerka Željka Samardžića, Minja, uskoro bi trebala da se uda za jednog od najpopularnijih i najzgodnijih DJ-jeva sa naših prostora Igora Garniera, koji nam je pomalo diplomatski dao odgovor na naša saznanja.

Igor Garnier koji se bavi muzikom dugi niz godina, producent je i DJ, ali njegov izgled je veoma atraktivan, te spada u grupu najpoželjnijih muškaraca. Ipak, kako saznajemo, njegov status uskoro bi mogao da se promeni, jer ovaj talentovani muzičar uživa u ljubavi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Minjom Samardžić, ćerkom našeg popularnog pevača Željka, te kako se spekuliše, ovaj mladi par uskoro će se venčati i to u Americi.

Kada smo upitali Igora da li je tačno da će uskoro stati na "ludi kamen", veoma diplomatski nam je odgovorio: "Vidim da vi iz Svet Plusa sve saznate, ali za sada ne bih govorio o tome. Idemo u Ameriku da nastavimo muzicke karijere a svadba...otom potom", izjavio je mladi muzičar kroz osmeh. Inače, Igor priprema nešto potpuno novo, uskoro će predstaviti numeru koju je uradio sa Gazda Pajom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.