Ćerka Željka Joksimovića dobila ponudu za holivudski film

Izvor: Tracara.com, 19.Dec.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Željka Joksimovića dobila ponudu za holivudski film

Mina Joksimović, ćerka poznatog pevača Željka Joksimovića, se juče radosno obavestila se pratioce da je dobila ponudu koja se ne odbija  – da zapeva za Holivudski film. Minu su pozvali iz IMAscora kako bi joj ponudili da zapeva pesmu koja će se pojaviti u jednom Holivudskom filmu. U poruci su naglasili i da je u pitanju hitna ponuda koju mora odmah da prihvati, a pesmu da snimi istog dana. Naravno, Mina je momentalno prihvatila ponudu, a potom se oglasila na Instagramu. “Ono kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << baš tebe pozovu da pevač za holivudski film. Hvala Bogu što takvi ljudi prepoznaju moj talenat. Neopisiva sreća”, napisala je mlada muzičarka. A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on Dec 17, 2017 at 8:35am PST (Visited 234 time, 234 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ćerka Željka Joksimovića dobila ponudu iz Holivuda koju niko od vas ne bi odbio!

Izvor: Prva.rs, 19.Dec.2017

“Zdravo Mina, tražimo ženskog pevača za pesmu koja će biti u holivudskom filmu. Na žalost veoma je hitno. Zainteresovani smo da radimo sa tobom, pa nam javi da li imaš vremena da snimaš danas između 4 i 9 posle podne i koliko bi to koštalo”, ovako glasi ponuda a reč je o snimanju pesme...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.