Ćerka Radeta Šerbedžije PONOVO ŠOKIRA! Posle dlakavog pazuha usledilo je...

Izvor: Prva.rs, 05.Avg.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Radeta Šerbedžije PONOVO ŠOKIRA! Posle dlakavog pazuha usledilo je...

Mimi Šerbedžija iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kad je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako čita knjigu bez gornjeg dela odeće, a ispod knjige vide se njene gole grudi.

Najmlađa ćerka Radeta Šerbedžije, koja neretko nastupa s ocem na njegovim koncertima, pažnju je privukla i nedavno kad je na Instagramu objavila fotku neobrijanih pazuha. Još otkako je 1999. godine Džulija Roberts iznenadila javnost pojavivši se neobrijanih pazuha na londonskoj premijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << svog filma Noting Hil, mnoge žene širom sveta prihvatile su takav način slavljenja ženske prirode.
Ćerka Radeta Šerbedžije se ne brije ispod pazuha i to izgleda ovako! Bez srama to ističe... (FOTO)
Među njima je odnedavno i ćerka Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, koja privlači sve više pažnje na društvenim mrežama.
Izvor: Index.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.