Ćerka Endija Garsije je model na kakvog niste navikli. A dopašće vam se!

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Endija Garsije je model na kakvog niste navikli. A dopašće vam se!

Iako su možda mnogi očekivali od dvadesetčetvorogodišnje ćerke Endija Garsije da će krenuti tatinim stopama, ona ima druga interesovanja: modeling.
Iako se ni približno ne uklapa u idealne mere jedne manekenke, Alesandra je pronašla prostor za sebe.

Nju je britanski magazin SLiNK predstavio kao pravu zvezdu među plus-size modelima.
Urednik magazina Rivkie Baum izjavio je:

"Alesandra je apsolutna lepotica. Volimo kada imamo prilike da radimo odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << fotografije žena u veša s modelom koji voli svoje obline i ima jako samopouzdanje."
Ona nosi broj garderobe 44 i oseća se veoma udobno u svojoj koži te nema problem da se lika odevena u seksi veš, na primer.

Kako kažu eksperti, a prenosi Daily Mail, Alesandra se vrlo brzo probija u modnoj industriji i samo je pitanje trenutka kada će postati globalni model.
Ona je skoro izašla sa njujorškog univerziteta s diplomom filmskog reditelja.

Iako je trenutno preokupirana bavljenjem modelingom nije daleko od glume. Ipak krv nije voda pa se ona do sada pojavljivala u filmovima "The Lost City" (2005) i "Just the Ticket" (1999).

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.