Ćerka Ane Sević i Darka Lazića oduševila: Evo šta peva Lorenin tata! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Ane Sević i Darka Lazića oduševila: Evo šta peva Lorenin tata! VIDEO

Darko Lazić i Ana Sević najviše vole da vreme provode sa svojom mezimicom Lorenom, a video koji je objavio popularni pevač na Instagramu, bukvalno je oduševio sve.

Mala Lorena izrasla je u preslatku devojčicu, a ponosni tata Darko, često na društvenim mrežama objavljuje slike i klipove u kojima užica sa svojom mezimicom. Poslednji u nizu, oduševio je sve pratioce popularnog para, jer  pevač vodi neobičan razgovor sa svojom ćerkicom, u kome ona objašnjava šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << peva njen tata. Pogledajte:

❤️❤️😂😂❤️❤️❤️❤️❤️😻😻😻😹😹😹Ljubav 😍😍😍

A video posted by Kangaroo Jack (@lazardarkovic) on Nov 14, 2016 at 1:33pm PST

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

I njega je nasmejala do suza: Ovako ćerkica Darka Lazića odgovara na pitanje šta njen tata peva (VIDEO)

Izvor: Story, 15.Nov.2016

U domu popularnog para Ane Sević i Darka Lazića nikada ne nedostaje smeha i šale, a za to je naravno zadužena njihova mezimica Lorena.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.