Čekamo da nam jave rezultate Oglasio se Siniša nakon Miljaninog bekstva, ZBOG OVOGA je napustila imanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 17:33

"Čekamo da nam jave rezultate" Oglasio se Siniša nakon Miljaninog bekstva, ZBOG OVOGA je napustila imanje

Kako su ukućani komentarisali, njih dvoje su razvalili vrata na pola i samoinicijativno napustili takmičenje. Međutim, pravi bum je napravila malo pre Miljana, koja se u Šimanovce vratila.

Miljana Kulić i Lazar Ćolić Zola pd jutra su napravili pravu pometnju svojim bekstvom iz "Elite".

Otac Miljane Kulić, Siniša, oglasio se i otkrio šta se zapravo desilo.

- Ne znamo mi to ništa, Miljana je danas, četvrtog januara, trebala da ide na kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod lekara zbog ove tromboze što ima. Mi čekamo rezultate da nam jave, a koliko sam malopre video na televizoru, ona spava. Javili su nam juče da će danas da je vode, vidim da spava, verovatno se vratila. Takav je bio dogovor, da ih podsetimo pošto se čujemo sa doktorom koji je načelnik u Beogradu - rekao je Siniša.

Podsećamo,  kontroverzna Nišlijka se u jednom periodu naprasno ugojila, te je rešila da problem sa kilogramima reši hiruškom intervencijom smanjivanja želuca, kako bi se što pre stesala, međutim, zbog takve operacije završila je u bolnici, a lekari su joj se izvestan period borili za život.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.